Activiteiten

Contactochtend

Elke eerste dinsdag van de maand is er een contactochtend in de Palm. De koffie staat klaar. Aanvang is zoals gewoonlijk om 10.00 uur

 

Breiclub

Zoals u weet hebben wij een zeer actieve breiclub binnen onze vereniging. Deze dames hebben echter een luxeprobleem, ze worden te groot. Zeker gezien het feit dat er om beurt thuis gebreid wordt en de woonkamers dan een beetje overvol raken Er zijn toch veel dames die het leuk vinden om in een groep te breien, haken en vooral lekker te kletsen.

Schroom niet, stuur een oproepje naar het maandbericht richt een nieuwe breiclub op en ga gezellig breien, haken, borduren en vooral gezellig kletsen.

Fietsclub

Iedere maand zetten 2 dames een tocht uit, voor de anderen is het dan een verrassing waar de tocht naar toe gaat. Zij zijn dan ook degenen die uitmaken of het doorgaat, hoe we fietsen, of de tocht eventueel iets verkort of nog iets verlengd wordt. Dat gaat altijd in goede harmonie.

Is het echter zo dat iemand zich er niet in kan vinden dan staat het diegene uiteraard vrij om een andere route te nemen. We maken het gelukkig niet vaak mee, maar het kan een keertje voorkomen. Ik verheug me alweer op een voorjaar en zomer met mooie tochten.

Tonny

Pape City Singers
Nooit van gehoord natuurlijk. Maar wij zijn het VNP-Koor en gaan verder onder de Pape City Singers. Onder leiding van Gitta van der Ham repeteren we in alle even weken in Residance Gerbrandy.

We zingen een gevarieerd programma, van licht klassiek tot pop en evergreens.
Plezier in het zingen staat voorop maar het moet ook goed klinken, dat vinden we belangrijk.
De contributie bedraagt €7,50 per maand. Je bent van harte welkom om mee te zingen!

Contactpersoon:
Ria Punselie
Tel. 078-6156442
ria.punselie@kpnmail.nl