Activiteiten

Contactochtend

Normaliter is er elke eerste dinsdag van de maand een contactochtend in de Palm. De koffie staat dan klaar. Aanvang is zoals gewoonlijk om 10.00 uur. N.b. Vanwege de corona-tijd zijn er geen contactochtenden tot nadere berichtgeving.

Museumclub

In het maandbericht van april, schreef ik dat dat dus het laatste bericht was vóór de zomerperiode, maar dat was een vergissing van mijn kant want er verschijnt nog één maandbericht voor de zomerstop. En al was ik toen, half maart, best optimistisch en veronderstelde dat er misschien wel een museumdaagje in het verschiet lag, ben ik inmiddels wat terughoudender geworden.

Op het moment dat ik dit schrijf worden er diverse test-evenementen met de verplichte en soms prijzige voorzorgsmaatregelen georganiseerd, maar verder ziet het er op korte termijn niet naar uit dat we weer eens met een groepje op pad kunnen. Hoe de situatie in september zal zijn, kan ik niet voorspellen. En of er dan museumbezoek mogelijk is, is de vraag.

De tentoonstelling waar ik in het maandbericht van april over schreef, loopt nog t/m 19 september, dus wie weet dat het mogelijk is om dinsdag 14 september toch naar Gorinchem kunnen gaan en dan weer zo’n gezellige, zonnige dag te hebben als vorig jaar september in Schiedam.Ik schrijf dit met een “flinke slinger om de arm”, want we moeten maar afwachten hoe en wanneer ons land geleidelijk weer van het slot kan.

Ik wens iedereen een goede en vooral gezonde zomer toe!

Vriendelijke groet, Anneke

Breiclub

Zoals u weet hebben wij een zeer actieve breiclub binnen onze vereniging. Deze dames hebben echter een luxeprobleem, ze worden te groot. Zeker gezien het feit dat er om beurt thuis gebreid wordt en de woonkamers dan een beetje overvol raken Er zijn toch veel dames die het leuk vinden om in een groep te breien, haken en vooral lekker te kletsen.

Schroom niet, stuur een oproepje naar het maandbericht richt een nieuwe breiclub op en ga gezellig breien, haken, borduren en vooral gezellig kletsen.

Fietsclub

Het is niet te voor te stellen dat wij in september 2020 onze laatste fietsdag gehad hebben bij een ongekend hoge
zomerse temperatuur, achteraf niet verstandig om te fietsen. Op dit moment hebben we te maken met een Siberisch winterweertje, ook
geen weer om op de fiets te stappen. Maar wat verlangen wij allemaal naar deze redenen om, in ons
geval als fietsclub, te besluiten dat de fietsdag niet door kan gaan. Nu hebben wij al diverse fietsdagen moeten annuleren vanwege het virus onder ons en, zoals het er nu uitziet, kunt u ook
16 maart uit uw agenda schrappen. Hopelijk heeft u allen toch kunnen genieten van het winters tafereel en we gaan vol goede
moed naar het voorjaar. Het rooster blijft een beetje hetzelfde, maar ik weet zeker als we weer gaan fietsen, staat iedereen te trappelen om een route uit te zetten.

20 april Lize Bezemer telnr: 078-6152041
Ans Creutzburg telnr: 078-6154212

18 mei – Ingrid Kleijnveld telnr: 078-6153504
Riet Pors telnr: 078-7070207

We vertrekken in maart om 13.00 uur en in april/mei om 10.00 uur,
vertrekpunt is hoek Lange Tiendweg/Zonnedauw.
Fietsgroetjes, Dicky

Al weer ons laatste maandbericht van dit seizoen. Dit seizoen hebben we enkel in september kunnen fietsen. Andere maanden allemaal moeten annuleren, vanwege de geldende maatregelen op dat moment. Gezien het openingsplan wat het kabinet nu heeft opgesteld kan er 18 mei ook niet als groep gefietst worden. Als ik het plan verder lees, blijft groepsgrootte voorlopig een groot probleem. Maar om toch positief te blijven zou er in de zomermaanden gefietst kunnen worden, dan breng ik de dames van de fietsclub per mail op de hoogte. Zijn er onder ons netwerk andere dames die ook mee zouden willen fietsen, bellen of mailen kan altijd. Eventuele fietsdagen in de zomermaanden zullen zijn dinsdag 15 juni, dinsdag 20 juli, dinsdag 17 augustus. Normaal vermelden we altijd de namen van de dames die routes uitzetten, ditmaal laat ik dat achterwege, want: We verdwalen nooit We ontdekken nieuwe routes. Vertrekpunt is hoek Lange Tiendweg/Zonnedauw.

Voor nu wens ik iedereen een goede zomer toe, veel fietsplezier en blijf gezond.

Fietsgroetjes, Dicky

 

 

Pape City Singers
Nooit van gehoord natuurlijk. Maar wij zijn het VNP-Koor en gaan verder onder de Pape City Singers. Onder leiding van Gitta van der Ham repeteren we in alle even weken in Residance Gerbrandy. We zingen een gevarieerd programma, van licht klassiek tot pop en evergreens. Plezier in het zingen staat voorop maar het moet ook goed klinken, dat vinden we belangrijk. De contributie bedraagt €7,50 per maand. Je bent van harte welkom om mee te zingen!

Contactpersoon:
Ria Punselie
Tel. 078-6156442
ria.punselie@kpnmail.nl