Activiteiten

Contactochtend

Normaliter is er elke eerste dinsdag van de maand een contactochtend in de Palm. De koffie staat dan klaar. Aanvang is zoals gewoonlijk om 10.00 uur. N.b. Vanwege de corona-tijd zijn er geen contactochtenden tot nadere berichtgeving.

 

Museumclub

Tja, en inmiddels weten we dus, sinds de persconferentie van
dinsdag 12 januari, zeker dat de lockdown met drie weken verlengd
wordt.
Dus ons museumdaagje van februari gaat niet door.Wel hebben verschillende musea, zo ook het Dordrechts Museum, de afgelopen tijd hun websites uitgebreid met mooie presentaties
over de lopende tentoonstellingen.
Het is natuurlijk niet te vergelijken met het met elkaar fysiek bezoeken van een museum, maar je steekt er wel wat van op.
Hoe de situatie in april zal zijn blijft gissen. Misschien dat er dan wat versoepelingen mogelijk zijn en musea weer open gaan.
In de tussentijd wordt er gericht getest en onderzocht naar de verspreiding van het virus.
Hopelijk dat we dan in het voorjaar weer gezond en wel wat activiteiten kunnen ondernemen.
Vriendelijke groet, Anneke

Breiclub

Zoals u weet hebben wij een zeer actieve breiclub binnen onze vereniging. Deze dames hebben echter een luxeprobleem, ze worden te groot. Zeker gezien het feit dat er om beurt thuis gebreid wordt en de woonkamers dan een beetje overvol raken Er zijn toch veel dames die het leuk vinden om in een groep te breien, haken en vooral lekker te kletsen.

Schroom niet, stuur een oproepje naar het maandbericht richt een nieuwe breiclub op en ga gezellig breien, haken, borduren en vooral gezellig kletsen.

Fietsclub

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, hebben we net gehoord dat de lockdown zeker nog t/m 9 februari gaat duren.
Conclusie kan hieruit getrokken worden dat wij ook 16 februari nog niet als groep op de fiets kunnen stappen. Mochten er eventuele
versoepelingen komen dan zal dit mondjesmaat gebeuren. Het voorjaar is in aantocht, positief blijven denken, dus misschien dat 16
maart “onze nieuwe start” kan worden. Dus toch ook nog een rooster voor de komende maanden.
16 maart Jacqueline v. Ochten telnr: 078-6158263
Jopie van Gent telnr: 078-8423885
20 april Lize Bezemer telnr: 078-6152041
Ans Creutzburg telnr: 078-6154212
18 mei Ingrid Kleijnveld telnr: 078-6153504
Riet Pors telnr: 078-7070207
We vertrekken in maart om 13.00 uur en in april/mei om 10.00 uur, vertrekpunt is hoek Lange Tiendweg/Zonnedauw.
Fiets groetjes, Dicky

Pape City Singers
Nooit van gehoord natuurlijk. Maar wij zijn het VNP-Koor en gaan verder onder de Pape City Singers. Onder leiding van Gitta van der Ham repeteren we in alle even weken in Residance Gerbrandy. We zingen een gevarieerd programma, van licht klassiek tot pop en evergreens. Plezier in het zingen staat voorop maar het moet ook goed klinken, dat vinden we belangrijk. De contributie bedraagt €7,50 per maand. Je bent van harte welkom om mee te zingen!

Contactpersoon:
Ria Punselie
Tel. 078-6156442
ria.punselie@kpnmail.nl