Van de redactie

 

 

 

 

Tsja, laatste nummer voor de zomerstop, welke zomerstop vroeg ik me af. Kan van alles zeggen over corona, ga ik niet doen. Maar ik hoop zo dat in september alles weer normaal is. Ik heb nu ook een soort zomerreces zeg maar. Zet de laptop even in de “kast”. Ga nu aan de tuin beginnen, best wel een klus hoor, ben namelijk gek op alle soorten bloemetjes, dus veel onderhoud. Ook hoop ik op die mooie niet al te warme zomeravonden dat je heerlijk buiten kan zitten, bbq aan, wijntje erbij en genieten. Deze keer geen recepten beginnen we weer in september mee. Vergeet u dan niet om mij leuke verhaaltjes, recepten, boekverslagen en gedichten te sturen, kan ik weer mooi het maandbericht mee vullen.

Rest mij nog om jullie allemaal een mooie zomertijd te wensen en ik hoop tot in september.

Mieke

Een reactie plaatsen